Gastenboek

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten  te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
.
174 berichten.
Annemiek Annemiek heeft geschreven op 14 juni 2020
Wat een top zaak! Een fantastische workshop gehad waarbij gezelligheid de top had. Heel erg goed advies gekregen bij de serieuze vragen en veel nieuwe inzichten gekregen. Wat een gastvrijheid! Hier kom ik zeker vaker nog terug en velen ga ik over jullie vertellen. Heel erg bedankt😄
Jutta Winter Jutta Winter heeft geschreven op 27 februari 2020
Wat hebben wij vanmiddag een heerlijke tijd bij jullie gehad heerlijk verwend en heele goede adviezen kwa kleur en make-up gewoon geweldig en ben blij dat ik deze middag samen met mijn oude collega mochten beleven. Lieve groetjes Jutta en Jeanette
Bettyaust Bettyaust heeft geschreven op 10 januari 2019
Mooie leerzame ochtend gehad, geslaagd kunnen de winter weer aan Bedankt kom zeker nog een keer terug
Wil mooijen Wil mooijen heeft geschreven op 11 oktober 2018
Vanmiddag 11 okt geweest voor visasi en kleuren analyse. Een rustige omgeving en persoonlijke aandacht. Niet opdringerig en vol passie werd er uitgelegd hoe je het beste make-up kunt aanbrenhen om een natuurlijke uitstraling te krijgen. Ik was er met onze dochter geweest , allebei zijn wij met een goed advies naar huis gegaan. De basis makeup is echt een aanrader. Hartelijke groeten, Wil Wij maken er zeker nog een keer gebruik van.
Mieke Ottenhoff Mieke Ottenhoff heeft geschreven op 9 juli 2018
Afgelopen donderdag de workshop kleurenanalyse en visagie gedaan met 4 vriendinnen. Hartelijke ontvangst, en alle rust en tijd voor de adviezen en de make-up. Heel leuk om te zien wat de kleuren voor je uitstraling doen, alhoewel wij het soms minder goed zagen dan onze consulente. Een heel leuke, leerzame en gezellige ochtend gehad. Bedankt
Frances Altena Frances Altena heeft geschreven op 7 februari 2018
Mijn zus en ik hebben donderdag 24 januari zo'n fantastische ochtend gehad bij jullie! Wat leuk om eens een kleuradvies te krijgen en wat een fantastische make-up tips heb ik gekregen. Ik werd er helemaal enthousiast van! En wat een persoonlijke benadering, niks geen commercieel gedoe, maar menselijk, zo vriendelijk en zo oprecht...... ik werd er zelfs even emotioneel van. De aandacht heeft me ook een enorme boost gegeven, eentje die ik ook echt even kon gebruiken! Bedankt hiervoor! En ik maak iedere dag met veel plezier gebruik van jullie prachtige make-up producten!
Helene de Graaf Helene de Graaf heeft geschreven op 7 februari 2018
Gistermiddag hebben we een heel leuke workshop gevolgd bij jullie! Een echte aanrader! We waren totaal met 8 mensen, maar er was volop persoonlijke aandacht en advies! Mijn vriendin en ik hebben een erg leuke middag gehad!
Antoinette de Hoog Antoinette de Hoog heeft geschreven op 15 januari 2018
Mijn dochter en ik hebben vorige week een heerlijke dag gehad bij jullie! Een persoonlijke kleuranalyse en make up tips en ook nog een haar metamorfose! Ik ben klaar voor mijn 50ste levensjaar? De lunch tip bij de Tuynkamer was ook super! Gelukkig hebben we de foto's nog om na te genieten, bedankt?
Regine de Jong Regine de Jong heeft geschreven op 10 januari 2018
Vanmorgen met mijn vriendin een persoonlijke kleurenanalyse gehad en make up advies, nu we allebei 50 zijn hebben we geleerd dat we qua kleur niet meer veranderen. Mooi subtiel opgemaakt. Vond het leuk en nuttig, ben benieuwd naar de foto’s
Judith Judith heeft geschreven op 6 januari 2018
Vandaag met mijn schoonmoeder en zusjes een kleur analyse gehad. Wat een super interessante middag. Veel te weten gekomen over "onze" kleuren. Heel professionele begeleiding. Vriendelijk en met goede uitleg. Daarnaast niet het gevoel alsof we producten moesten kopen, het gebruik van deze prachtige diervriendelijke producten hadden geen verkooppraatje nodig. Zij verkochten zichzelf. Een super middag.
Elisa Elisa heeft geschreven op 21 december 2017
Samen met zusje en moeders een super leuke workshop bij MIYOS gevolgd! Leuk om te zien dat kleur zo veel voor je kan doen, aanrader!!
Kim Kim heeft geschreven op 13 november 2017
Als verrassing voor mijn moeder een beauty treatment met nog 6 vrouwen deelgenomen bij MIYOS. Wat was dat gezellig! En wat een leuke, vernieuwende tips hebben we gekregen! Echt een aanrader voor iedereen! Een super ervaring! Nogmaals bedankt!
Esther Boehlee Esther Boehlee heeft geschreven op 11 november 2017
Op 27 oktober heb ik samen met mijn moeder en 2 zussen een kleurenanalyse en make-up workshop gehad. Dankzij vele goe de en bruikbare tips komen we nu beter voor de dag! Bedankt Esther
Ellis Hoekstra Ellis Hoekstra heeft geschreven op 27 oktober 2017
Vanmorgen met mijn dochter een geweldige workshop gehad. Kleurenanalyse en verder leerzame tips over opmaken met totaal andere kleuren. Verbazingwekkend wat mooi. Wist niet dat 'die' kleuren mij goed zouden staan. En dan nog te foto shoot. Prachtig!. Bedankt voor de fantastische workshop.
Myrthe Myrthe heeft geschreven op 16 oktober 2017
Meiden, wat een geweldige ervaring! De kleuranalyse was een echte Eye opener. Verder een erg leerzame en leuke workshop! Keep up the good work en we komen zeker nog eens langs! Liefs uit Winkel & Middenmeer van Myrthe en Grietje X
Carolina Carolina heeft geschreven op 13 oktober 2017
Vandaag terug geweest voor de kleurenanalyse. De eerste keer was het niet helemaal goed gegaan maar wij werden beide uitgenodigd om nogmaals te komen. Dat vind ik service van Miyos! We kregen een heel goede uitleg bij de kleuren analyse waarom bepaalde kleuren wel stonden en waarom niet. Het was ook gezellig en uiteindelijk ging ik met de juiste kleurwaaier naar huis. Erg blij met de service van Miyos!
Annelies Annelies heeft geschreven op 17 september 2017
Ontzettend geinspireerd geraakt door deze leuke workshop.
Corien de Jong Corien de Jong heeft geschreven op 27 augustus 2017
25 augustus een erg leuke workshop gehad samen met vriendin. Het kleuradvies vond ik erg leuk. Alsmede het make up advies. Wij hadden er ook voor gekozen om het plaatje compleet te maken en af te sluiten bij de kapper. Melissa heeft ons eerst in de folie gezet en daarna geknipt. En daarna in model gestyled. Helaas ben ik over het knippen helemaal niet tevreden. Ook mijn vriendin dr haar is goed gekleurd maar ook slecht geknipt. We begrijpen nu waarom Melissa het niet aan durfde om ons een ander model kapsel te knippen. Gelukkig groeit je haar wel weer aan. Maar ik zou de kapper daar niet aanbevelen. Hoorn is wel een erg leuke plaats om te shoppen!
Wendy van der Vliet Wendy van der Vliet heeft geschreven op 26 augustus 2017
Erg gezellige ochtend gehad. Mede te danken aan erg enthousiast personeel, leuke tips en kleur advies gehad. Wel heb ik 2 min punten, die ik toch wel even wil noemen. Workshop is best aan de prijs dan mag je toch verwachten dat de kleuren waaier daar gewoon bij hoort en niet nog eens 35 euro voor moet betalen. Als toetje voor ons uitje hadden wij de kapper extra bijgeboekt. Dit hadden we beter niet kunnen doen. Hopende op een nieuwe frisse coupe... N.a.v. het type waar wij op uitkwamen haren laten kleuren. Helemaal gezellig en blij mee. Achteraf gelukkig hadden we het perfecte kapsel en werd ons, natuurlijk goed onderbouwd, afgeraden een nieuwe coupe te nemen. Toen ze begon te knippen snap ik waarom..... Sorry maar dit kon ze niet, of wij waren haar eerste knip klant. Allen de puntjes werden geknipt en ook dit ziet eruit alsof ze heeft geknipt met een botte schaar. Op het moment zelf stond ik nog in de relex stand. Dat was natuurlijk ook de bedoeling van mijn dag. Dus heb ik er niets van gezegd. Eenmaal thuis baalde hier er best van. Had zo gehoopt op een leuk, maar vooral ander kapsel.
Sylvia Boekel Sylvia Boekel heeft geschreven op 24 augustus 2017
24 augustus een afspafspraak voor de wimperlift. Helaas waren mijn wimpers tekort en zou het geen effect hebben. Ik was blij dat het eerlijk verteld werd en ze het toch niet zomaar had gedaan. Na even met Sylvia te hebben gepraat zei ze dat ze een hele mooie wenkbrauwpoeder had en of ze die mocht opbrengen. Ik moet zeggen het resultaat was prachtig. Ik kreeg een tegoedbon voor de wimperlift en als kado boor alles ook de wenkbrauwpoeder. Het is fantastisch opgelost en de klantvriendelijkheid is bij Myos 1e klas. Dankjewel voor alles.????